Nieuwe Column

Na een tijdje offline te zijn geweest proberen wij als vereniging elke maand weer wat te posten.

De maand september was een bewogen maand voor de vereniging en haar scheidsrechters, de FIFA test voor de zaalscheidsrechters werd glansrijk gehaald en begin september begon op het veld de wedstrijden ook weer. Op 15 september stond ook het grote VSV jubileum feest op het programma, dit feest ter gelegenheid voor het 75 jarige bestaan later meer op de site in een apart bericht.

Begin september zijn wij als scheidsrechter weer in volle training voor het seizoen, Afgelopen seizoen heeft elke scheidsrechter weer gehoord in welke klasse ze fluiten helaas hebben we wat degradanten maar we hebben ook weer wat promovendus in onze gelederen. Zoals bekend is de trainingsopkomst niet om naar huis te schrijven maar elke training wordt er wel door het groepje wat aanwezig is vol enthousiasme en hard getraind inmiddels zijn we met ongeveer 8 personen per training en wordt het de laatste weken steeds uitgebreider.

Inmiddels zijn de wedstrijden weer begonnen waar Herman en Michael zich begin september al aan mochten treden in de 1e divisie in de zaal begon de rest een week later op het veld, Bart van Rijsbergen was nog niet helemaal fit en had nog wat last van pijntjes echter eind september floot hij weer zijn eerste wedstrijd in de hoofdklasse.

Roel (2/3 klasse), Yusuf (2/3 klasse), Wim (1/2 klasse), Ramon (1/2 klasse), Ricardo (3/4 klasse) Yvar (startersgroep)

Zoals u ziet hebben we 2 nieuwe leden Yvar Buckers en Ricardo Veldhoen omdat wij bij CWO vlaardingen onze trainingen hebben zijn beide heren bij ons aangesloten en lid geworden van onze vereniging, Ricardo is al langer scheidsrechter voor de KNVB en de jonge Yvar is nu bezig met zijn cursussen en gaat binnenkort ook voor de KNVB beginnen.

De trainingen worden nu verzorgt door Bart,Herman, Andre en Michael een goed afwisselende training waar duurloop en sprint oefeningen worden afgewisseld. In de maand september zijn wij ook weer aan het jaarlijkse ritueel darten begonnen met als eerste partij Henk Klos tegen Andre Wolters, Henk Klos trok aan de langste eind.

Mochten mensen van voetbal verengingen nu denken ik vind het leuk om mee te trainen en om daarna een kaartje te leggen of een pijltje te gooien, Kom eens langs en doe lekker mee, wij verkleden ons om 18:45 uur en trainen dan van 19:00 uur tot 20:00 uur op donderdag.