10 VSV leden op trainingskamp

Afgelopen weekend waren 10 man van de VSV op trainingsweekend in Burgh – Haamstede.

Van vrijdag tot zondag waren Herman, Bart, Jochem Joey, Guido, Andre, Henk, Jordy, Rick en Michael op trainingsweekend. Hierbij werd er veel gedaan, en veel gelachen. Op vrijdag avond was iedereen rond 17:00 uur in het huisje aanwezig, dat ver van de receptie af lag en op een privé terrein gevestigd zat. Deze vrijdag avond stond voor Herman en Michael nog een wedstrijd in de 1e divisie zaalvoetbal op het programma tussen Groene ster 2 en Fermonia Boys, De overige hebben heerlijk pizza’s gegeten en zijn daarna met het genot van een drankje en hapje spelletjes gaan spelen, rond 22:00 uur was iedereen is het huisje en gingen de spelletjes tot in de kleine uurtjes verder.

Op zaterdag ochtend stond om 09:30 uur het ontbijt op het programma, iedereen was weer fris en fruitig na een zware maar ook korte nacht, Henk en Andre hadden vandaag het programma uitgestippeld met als een verrassing (Maar dan ook echt een verrassing). Wij moesten van Henk rond de klok van 11:15 uur na de koffie klaar staan, inmiddels had Henk en Andre al laten weten dat wij naar Neeltje Jans zouden gaan. om 11:15 uur waren wij met 2 auto’s onderweg naar Neeltje Jans, daar aangekomen vonden wij het vrij stil, beter gezegd er was geen kip te bekennen. Nu bleek dat Neeltje Jans in januari maar een weekend is geopend, door een foutje van Neeltje Jans richting Henk hebben wij helaas Neeltje Jans niet kunnen zien. We hebben daar op de parkeerplaats met elkaar even de middag besproken hoe of wat we gingen doen, aangezien het toch wat aan de frisse kant was, hebben wij besloten om s’middags rond de klok van 15:00 uur in de zaal te gaan trainen, voordat wij in de zaal gingen trainen ging een klein clubje van 6 lekker een bos wandeling doen met als hoogtepunt op de uitkijk toren waar je alles van boven mooi kon waarnemen.

Na de boswandeling zijn wij met 9 personen de zaal in gegaan om daar een uurtje lekker te zaalvoetballen, na het voetballen gingen Andre en Jordy Chinees, deze Chinees snapte het allemaal niet na 1.5 uur wachten heeft Andre gevraagd of die zijn geld terug kon krijgen en is hals over de kop vertrokken naar de eerste beste patatboer. Na overleg hebben de heren Bart, Jordy, Andre en Michael nog even de AH leeggeplunderd van zijn Hamburgers en hebben de heren toch een mooie vet laag kunnen creëren voor de avond en nacht, wat in teken stond van het Poker, bluffen en klaverjassen. Hierbij werd er voor de volle 100 % voor de winst gegaan. En het werd natuurlijk weer een gezellige nacht.

Zondag morgen kon en mocht iedereen uitslapen, rond de klok van 11 uur zijn wij gaan ontbijten en daarna hebben we met de groep nog een heerlijke strand wandeling gemaakt. Na het lopen zijn wij onze tassen en koffers wezen pakken en zijn wij rond de klok van 16:00 uur richting Vlaardingen afgereisd om daar bij de Chinees Tim Hong onze laatste avondmaal met zijn alle te beproeven.

Na al het heerlijke eten zijn wij met zijn alle richting huiswaarts gekeerd, er volgen Foto’s van: Rick de Wit.