Technische dag West 2

Tijdstip:

zaterdag 28 mei 2016 – 09.30 uur
Voor het eerst in de geschiedenis van de COVS, wordt er een algemene Technische Dag georganiseerd voor alle COVS-leden van West 2. Dit is een initiatief van de samenwerkende scheidsrechtersverenigingen Leiden, Rotterdam en Gouda. Ook Den Haag wilde graag mee doen.
Vanuit het landelijke bestuur van de COVS wordt deze regionale samenwerking óók gestimuleerd. Financieel worden deze activiteiten volledig gedekt. Dit past in de nieuwe werkwijze van de COVS: slagkracht vergroten en de in te zetten middelen komen rechtstreeks ten goede van de verenigingsactiviteiten.
Verder is het een Technische Dag waarop alle zaken die voor de scheidsrechter van belang zijn, aan bod komen:

  • Fysieke conditie
  • Mentale weerbaarheid en veerkracht
  • Ervaringen van een BVO-scheidsrechter
  • Gezelligheid
  • Spelregelkennis
  • Sociale contacten met collega’s onder het genot van een barbecue en een drankje
  • Informatie van “Scheidsrechter op maat”

Afhankelijk van de ervaringen, zal er jaarlijks een Technische Dag georganiseerd worden. Hierbij dan ook het verzoek om de flyer en de aanmeldingsmogelijkheid breed bekend te maken binnen de vereniging. Voor de deelnemende scheidsrechters zijn er géén kosten aan verbonden.

Aanmelden kan hier

René Kiebert
voorzitter Gouda e.o. en portefeuillehouder Werving en Behoud COVS-VCN

Onderwerp:

Groepen:

Zichtbaarheid groepsinhoud:

Openbaar