Landelijke competitie spelregels.

COVS Nederland  organiseert Landelijke spelregel competitie t/m 10 juni.

COVS Nederland en LCS heeft na de try-out besloten om door te gaan met de landelijke competitie. Mede door de enthousiaste reacties maar ook na de try-out bleek dat er zeker belangstelling voor was. En aangezien de competitie toch stil ligt is het een mooie gelegenheid om je spelregels bij te houden of te verbeteren.
In de try-out deden ongeveer 170 deelnemers deel aan de eerste vragen. 159 deelnemers hadden de gegeven juist ingevuld en kwamen voor in de uitslag. Het doet ons deugd dat er animo is. Vertel dit ook zoveel mogelijk door aan je collega(s) zodat we meer deelnemers krijgen.
We zullen wekelijks na de ronde de antwoorden en uitleg op de site plaatsen. Ons doel is om dit binnen 24 uur te doen.
de antwoorden van de try-out staan inmiddels ook al op de site.
De onderstaande datums zijn van belang en wekelijks staan de vragen via twee linken naar  Socrative en naar de  beeldvragen op de site van COVS Nederland.
Socrative staat vanaf nu elke woensdag om 20.30 open en sluit af op zaterdag 20.30 uur. De ene keer met beelden de andere keer zonder beelden.
Elke woensdag vanaf 15 April zal er een nieuw bericht op de site van COVS Nederland komen waarop de linken staan om naar de spelregelvragen te kunnen en naar de eventuele beeldvragen.

Datum zonder beeldvragen                           Datum met beeldvragen

15 april                                                    22 april
29 april
6 mei13 mei
20 mei27 mei
3 juni                                                   10 juni

Na 10 juni zullen we een definitieve uitslag bekend maken met het aantal punten en naam. om de 3 ronden willen we een korte top 20 bekend maken met naam en punten.

Als deelnemer vul even goed je de gegevens in zie hieronder. Kijk ook even goed naar de list van de verenigingen.

*Ben je lid van bijvoorbeeld SAO Apeldoorn, gebruik dan de afkorting APE gevolgd door je volledige naam (bijv. APE Jan Jansen). De afkortingen voor de scheidsrechtersverenigingen vind je op  de site . Ben je geen lid (meer) van een scheidsrechtersvereniging, dan gebruik je AAA gevolgd door je volledige naam (bijv. AAA Peter Petersen).

Mochten er vragen zijn hoor het graag

Met vriendelijke groet,

Johan Suurd
Vicevoorzitter COVS Nederland